Over Het Reiskoffertje

Wie zit er achter Het Reiskoffertje?

Hallo allemaal, Ik ben Kim en ik ben gek op reizen en nieuwe plekjes ontdekken. Ik ben er dagelijks mee bezig. Sinds mijn eerste verre reis naar Amerika heeft het reisvirus toegeslagen. Ik doe tegenwoordig niks liever dan op pad gaan. Het Reiskoffertje neemt je dan ook graag mee op reis. Hopelijk kan ik jullie inspireren tot het maken van mooie reizen. Veel plezier alvast!

Mijn reizen in cijfers

Pijl

33 landen

Van Australië tot Vietnam.

Ontelbare steden

Van Singapore tot Dinant en van Quito tot Las Vegas.

Vele reistips

Van Denemarken tot Canada.

1 reiskoffer

Eén reiskoffer, maar natuurlijk ook dé reiskoffer tas! 

Het Reiskoffertje Reizen

Samenwerken?

Interesse in een samenwerking? Wat leuk! Ik breng graag een product, bestemming, leuke overnachting of een bepaald merk onder de aandacht van reizigers. Ik sta open voor verschillende soorten samenwerkingen die passen bij Het Reiskoffertje, langdurig of eenmalig. Of het nu gaat om een winactie, een review, een sponsored story, een persreis of content creatie. Neem contact met mij op via [email protected] en ik denk graag met je mee over hoe we samen tot het beste resultaat kunnen komen.

Met deze mooie bedrijven heb ik al samengewerkt:

Bajabikes
EcuaFina Ecuador Zutphen
B&B Petit Prince Gent
Peitry Restauberge
Bruno Hotel Rotterdam
Green Bike Tours Kopenhagen
Plant B
Visit Helmond
Eend Huren Limburg
Happy Soaps
No Boring Suitcases
Taadaa Shop
New York Local Tours
VisitZuid-Limburg
Scroll naar boven